Πλατεία Ειρήνης 7, Αγρίνιο 4ος ΌροφοςΔέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού 2641034299 & 6978736448 [email protected]

Ιατρείο - Εξοπλισμός

skin

Πού είναι το ιατρείο του δερματολόγου Χαράλαμπου Τσαμάκη στο Αγρίνιο

Πλατεία Ειρήνης 7, Αγρίνιο (4ος Όροφος)

Δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού

Καλέστε μας: 2641034299 & 6978736448

Email: [email protected]

Ο εξοπλισμός του δερματολογικού ιατρείου στα Αγρίνιο

Το δερματολογικό ιατρείο διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με συνεχή συντήρηση και ανανέωση. Συγχρόνως παρέχονται όλα τα ιατρικά μέσα διάγνωσης και θεραπείας ακμής, εγκαυμάτων, αφροδίσιων νοσημάτων.

Εφαρμογές Laser

Light Evo Alexandrite 755nm

Το Light Evo laser αποδεσμεύει μία δέσμη φωτός η οποία απορροφάται αποκλειστικά από τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας και τον καταστρέφει. Ο παρακείμενος ιστός παραμένει άθικτος και υγιής.

Καθόλη την διάρκεια της θεραπείας μία ειδική συσκευή ενσωματωμένη στο μηχάνημα “ψύχει” την περιοχή λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πριν δράσει ο παλμός του laser Alexandrite. Ο ψυχρός αέρας προστατεύει το σκούρο ή μαυρισμένο δέρμα.

EVO MDK Shadow 410x637 1

Αποτρίχωση σε όλο το σώμα

Η θεραπεία αποτρίχωσης γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (4-6 εβδομάδες). Συνολικά απαιτούνται περίπου 6-8 συνεδρίες. Η μέθοδος λέιζερ είναι αποτελεσματική γιατί δρα σε συγκεκριμένα στάδια της ανάπτυξης της τρίχας. Έτσι παρατηρείται λέπτυνση της τρίχας και κατά 80% μείωση της ανάπτυξής της.

αποτρίχωση με λέιζερ

Venus Viva™  Fractional

Το  Venus Viva™  χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Νάνο- Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ) και της μοναδικής τεχνολογίας SmartScan, η οποία προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα μέσω της επιλεκτικής επιδερμικής παραγωγής θερμότητας, ελαχιστοποιώντας την πιθανή αίσθηση δυσφορίας του ασθενή και επαυξάνοντας την ικανοποίηση του.

Η τεχνολογία της Νάνο- Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα, και μέσω της παραγωγής θερμότητας ενεργοποιεί την τροποποίηση της επιδερμίδας, αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών.

venus apotrixosi

Τι κάνει;

σύσφιξη πόρων, μείωση ουλών
 • Συσφίγγει και μειώνει τους ορατούς πόρους λειαίνοντας την υφή της επιδερμίδας.
 • Επιβραδύνει τα σημάδια της φυσικής γήρανσης, καθώς το δέρμα γίνεται πιο νεανικό και σφριγηλό.
 • Βελτιώνει σημαντικά τις ραγάδες (ραβδώσεις) του δέρματος
 • Εξομαλύνει τις ατέλειες της επιδερμίδας ομαλοποιώντας την υφή της.
 • Μειώνει τις ουλές ακμής και αποκαθιστά τη λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας.
 • Ελαττώνει ορατά τις βαθιές ρυτίδες και τις πτυχώσεις της επιδερμίδας.
 • Βελτιώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές στην περιοχή του λαιμού.
 • Καταπολεμά τη χαλάρωση της επιδερμίδας στην ευαίσθητη περιοχή του ντεκολτέ.

RENASCULPT FE 60 – ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ, ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ BODY SHAPING

This image has an empty alt attribute; its file name is 275844927_519779959504446_5277697447890375458_n.jpg

Το RENASCULPT FE60 είναι ένα καινοτόμο μηχάνημα που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος. Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη και επαναστατική μέθοδο στον τομέα της τεχνολογίας που επιτυγχάνει σύσφιξη του σώματος, αύξηση της μυικής μάζας και ταυτόχρονη μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας, χωρίς νυστέρι.

Το RENASCULPT FE60 βασίζεται στην ταυτόχρονη χρήση 3 τεχνολογιών σε 1. Χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικό κύμα εστιασμένης υψηλής ενέργειας (HIFEM) σε συνδυασμό με ηλεκτροδιέγερση (ΕΜS) και ραδιοσυχνότητες (RF).

Το αποτέλεσμα είναι ότι μέσα στα 30 λεπτά που διαρκεί η συνεδρία προκαλούνται 50000 ακούσιες μυικές συσπάσεις, κάτι το οποίο ισοδυναμεί με 5.5 ώρες άσκησης.

Εφαρμόζεται στην κοιλιά, στους μηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα και στις γάμπες. Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και απαιτούνται συνολικά 6-8 συνεδρίες ανά 5 έως 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα. Η διάρκεια του αποτελέσματος ξεπερνά τον ένα χρόνο και προτείνεται ετήσια συντήρηση (συνήθως 1-3 συνεδρίες).

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες. Αφορά επίσης γυναίκες στην εμμηνόπαυση αλλά και μετά τον τοκετό. Πρόκειται για μια ασφαλή και άνετη μη επεμβατική θεραπεία, χωρίς πόνο και χρόνο αποθεραπείας. Οι αντενδείξεις στην χρήση του περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη και τον θηλασμο, την ύπαρξη βηματοδότη/απινιδωτή, την ύπαρξη εμφυτευμένων ιατρικών συσκευών, την ύπαρξη μεταλλικών εμφυτευμάτων στο πεδίο θεραπείας, την πρόσφατη κακοήθεια, το ιστορικό επιληψίας και το πρόσφατο χειρουργείο.

278968462 960570994580027 2976062837039061354 n 1

Laser CO2 Fractional Edge One

image

Το CO2 fractional laser  EdgeONE είναι το τελευταίο καινοτόμο δημιούργημα της εταιρείας Jeisys, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, στον χώρο της αισθητικής ιατρικής. Το CO2 fractional laser EdgeONE προσφέρει την ασύγκριτη ακρίβεια ως χειρουργικό εργαλείο και την απόλυτη εμπειρία ως εργαλείο υψηλής αισθητικής ιατρικής. Έχει καθιερωθεί ως το ‘’Global Gold Standard’’ στην κατηγορία του λόγω των αποδεδειγμένα ασύγκριτων τεχνολογικά χαρακτηριστικών του καθώς και για την άριστη και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής του.

Το πανίσχυρο CO2 fractional laser EdgeONE , εκπέμπει διαδοχικά και με ασυναγώνιστα μεγάλη ταχύτητα μικροδέσμες Laser-φωτονίων μήκους κύματος 10600 nm σαρώνοντας με απόλυτη ακρίβεια μία περιοχή του δέρματος και δημιουργώντας μικροθερμικές στήλες σε συγκεκριμένη-προκαθορισμένη απόσταση μεταξύ τους. Κάθε στήλη αποτελείται από μία κεντρική ζώνη – στήλη εξάχνωσης (ablation zone) και από μία περιβάλλουσα θερμική ζώνη (thermal zone) ή ζώνη πρωτεϊνικής λύσης. Το CO2 fractional laser EdgeONE με την χρήση του προηγμένου παλμού EdgePulse προκαλεί την ελάχιστη διάχυση της θερμικής στήλης με συνακόλουθο αποτέλεσμα το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και την εντυπωσιακά γρήγορη, για τα δεδομένα των CO2 fractional laser , αποθεραπεία του ασθενούς χωρίς το γνωστό «καρβούνιασμα».

Surgical (χειρουργικό) Mode

Όταν το CO2 fractional laser Edge ONE χρησιμοποιηθεί ως χειρουργικό εργαλείο μπορούμε να αφαιρέσουμε – εξαχνώσουμε με απόλυτη ακρίβεια διάφορες δερματικές βλάβες όπως:

 • Θηλώματα
 • Σμηγματοροϊκές υπερκερατώσεις
 • Ξανθελάσματα
 • Μυρμηγκιές
 • Σμηγματογόνες κύστεις
 • Κονδυλώματα
 • Εφηλίδες
 • Νευροινώματα
 • Πυογόνα κοκκιώματα
edge one 2

Fractional Mode

Η θεραπεία με το CO2 fractional laser Edge ONE συνιστάται σε:

 • Σημάδια ακμής
 • Ρυτίδες
 • Ουλές
 • Μείωση μεγάλων πόρων
 • Παλιά εγκαύματα
 • Διάχυτες δυσχρωμίες
 • Σύσφιξη δέρματος
 • Μετατραυματικές – Μετεγχειρητικές ουλές (υπερτροφικές – ατροφικές)
 • Ραβδώσεις (κόκκινες και λευκές)
 • Γερασμένα και άτονα δέρματα (resurfacing – rejuvenation)

ΕCOSCAN 3 – ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΠΙΛΩΝ

image 1

High Resolution Dermatoscopic System

Το ecoscan αποτελεί την εξέλιξη του πιο ευέλικτου ψηφιακού συστήματος απεικόνισης του δέρματος που έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία ecomed για ένα σύγχρονο και πλήρες ιατρείο.

Απαράμιλλη ποιότητα εικόνας

Οι φωτογραφίες λαμβάνονται από δύο επαγγελματικές κάμερες υψηλής ανάλυσης.
Η μία κάμερα χρησιμοποιείται για δερματοσκόπηση και η άλλη για κλινική φωτογράφηση παρέχοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα εικόνας που απεικονίζεται σε δύο οθόνες, για ακόμη ευκολότερη διαχείριση.