Πλατεία Ειρήνης 7, Αγρίνιο 4ος ΌροφοςΔέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού 2641034299 & 6978736448 [email protected]

Μεσοθεραπεία προσώπου - σώματος

μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική κατά την οποία εγχύονται στο δέρμα και κάτω από αυτό μια σειρά από ουσίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα.

Η διαδικασία γίνεται με την μέθοδο πολλαπλών νυγμών, ώστε να ενεργοποιηθεί το δέρμα και να δημιουργήσει στα σημεία αυτά νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Παράλληλα, με την έγχυση των προαναφερθείσων ουσιών επιτυγχάνεται η βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος.

Το αποτέλεσματα στο πρόσωπο είναι ορατά μετά από 2 ημέρες. Για καλύτερα και πιο μόνιμα αποτελέσματα συνήθως απαιτούνται 3-6 επισκέψεις, με διάστημα 4 εβδομάδων μεταξύ τους και ακολούθως μια συνεδρία συντήρησης κάθε 3-4 μήνες.

Η ενέσιμη θεραπεία μπορεί να γίνει και στο σώμα, όπου σκοπό έχει την μείωση του τοπικού πάχους, τον επανασχεδιασμό του περιγράμματος του σώματος και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Στη μεσοθεραπεία σώματος χρησιμοποιούνται συστατικά όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, η καφεΐνη, το υαλουρονικό οξύ και το δεοξυχολικό οξύ. Στο σώμα και ανάλογα με την έκταση του προβλήματος κάθε φορά, συνήθως απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες (5-8). 

Μια πολύ δημοφιλή παραλλαγή της μεσοθεραπείας, η οποία επίσης προσφέρεται στο ιατρείο μας, είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP), όπου αντί για έτοιμα κοκτέιλ ουσιών, χρησιμοποιούνται συστατικά από το αίμα του εκάστοτε ασθενή.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία γίνεται με πλάσμα που περιέχει ενεργοποιημένα αιμοπετάλια και συμβάλλει στην ανάπλαση του δέρματος με φυσικό τρόπο. Στα πλεονεκτήματά της είναι ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργίας, καθώς τα συστατικά της μεσοθεραπείας προέρχονται από το αίμα του ίδιου ασθενή.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τις περιοχές γύρω από τα μάτια, στο ντεκολτέ, στο λαιμό και στα χέρια.