Πλατεία Ειρήνης 7, Αγρίνιο 4ος ΌροφοςΔέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού 2641034299 & 6978736448 [email protected]

Laser – Fractional

fractional laser face 710x340 1

Το δερματολογικό ιατρείο διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας  σε Laser – Fractional με συνεχή συντήρηση και ανανέωση.

Η θεραπεία διαφόρων βλαβών στο δέρμα που επέρχονται με τα χρόνια με τη χρήση του fractional laser υπερέχει έναντι άλλων μεθόδων που στοχεύουν επίσης στην ανάπλαση του δέρματος και στη σύσφιξη και αναδόμησή του.

Εφαρμογές Laser

Το Light Evo laser αποδεσμεύει μία δέσμη φωτός η οποία απορροφάται αποκλειστικά από τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας και τον καταστρέφει. Ο παρακείμενος ιστός παραμένει άθικτος και υγιής.

Καθόλη την διάρκεια της θεραπείας μία ειδική συσκευή ενσωματωμένη στο μηχάνημα “ψύχει” την περιοχή λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πριν δράσει ο παλμός του laser Alexandrite. Ο ψυχρός αέρας προστατεύει το σκούρο ή μαυρισμένο δέρμα.

Αποτρίχωση σε όλο το σώμα

Η θεραπεία αποτρίχωσης γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (4-6 εβδομάδες). Συνολικά απαιτούνται περίπου 6-8 συνεδρίες. Η μέθοδος λέιζερ είναι αποτελεσματική γιατί δρα σε συγκεκριμένα στάδια της ανάπτυξης της τρίχας. Έτσι παρατηρείται λέπτυνση της τρίχας και κατά 80% μείωση της ανάπτυξής της.

αποτρίχωση με λέιζερ

Venus Viva™  Fractional

Το  Venus Viva™  χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Νάνο- Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ) και της μοναδικής τεχνολογίας SmartScan, η οποία προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα μέσω της επιλεκτικής επιδερμικής παραγωγής θερμότητας, ελαχιστοποιώντας την πιθανή αίσθηση δυσφορίας του ασθενή και επαυξάνοντας την ικανοποίηση του.

Η τεχνολογία της Νάνο- Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα, και μέσω της παραγωγής θερμότητας ενεργοποιεί την τροποποίηση της επιδερμίδας, αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών.

venus apotrixosi

Τι κάνει;

σύσφιξη πόρων, μείωση ουλών
  • Συσφίγγει και μειώνει τους ορατούς πόρους λειαίνοντας την υφή της επιδερμίδας.
  • Επιβραδύνει τα σημάδια της φυσικής γήρανσης, καθώς το δέρμα γίνεται πιο νεανικό και σφριγηλό.
  • Βελτιώνει σημαντικά τις ραγάδες (ραβδώσεις) του δέρματος
  • Εξομαλύνει τις ατέλειες της επιδερμίδας ομαλοποιώντας την υφή της.
  • Μειώνει τις ουλές ακμής και αποκαθιστά τη λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας.
  • Ελαττώνει ορατά τις βαθιές ρυτίδες και τις πτυχώσεις της επιδερμίδας.
  • Βελτιώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές στην περιοχή του λαιμού.
  • Καταπολεμά τη χαλάρωση της επιδερμίδας στην ευαίσθητη περιοχή του ντεκολτέ.