Πλατεία Ειρήνης 7, Αγρίνιο 4ος ΌροφοςΔέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού 2641034299 & 6978736448 [email protected]

Δερμοαπόξεση με διαμάντια

δερμοαπόξεση με διαμάντια

Τι είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντια

Πρόκειται για μια θαυμάσια επιλογή καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας, κατά την οποία απομακρύνονται σμήγμα και νεκρά κύτταρα από το δέρμα.

Με την βοήθεια κεφαλών διαμαντιού αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, ενώ παράλληλα με την απαλή αναρρόφηση ενεργοποιείται ο σχηματισμός νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, λαμπερή και αποκτά πιο νεανική όψη.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική, απαλή και καθαρή μέθοδος. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά ενώ η διαδικασία είναι ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρειάζονται περίπου 4-8 συνεδρίες με διάστημα μεταξύ τους 2-3 εβδομάδες.

Θεραπεία δερμοαπόξεσης με διαμάντια σε 3 στάδια

Τα 3 στάδια της θεραπείας είναι τα ακόλουθα:

Πρώτο στάδιο -Απαλή τριβή: η άκρη της κεφαλής τους διαμαντιού απομακρύνει απαλά τα ανώτατα στρώματα των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.

Δεύτερο στάδιο – Απομάκρυνση σμήγματος: με αποστειρωμένα ιατρικά γάντια απομακρύνεται το σμήγμα που εγκλωβίζεται στους πόρους του δέρματος.

Τρίτο στάδιο – Βαθιά ενυδάτωση: Ειδικές κρέμες και μάσκες αποκατάστασης και ενυδάτωσης εφαρμόζονται για να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.