Πλατεία Ειρήνης 7, Αγρίνιο 4ος ΌροφοςΔέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού 2641034299 & 6978736448 [email protected]

Δρ Χαράλαμπος Τσαμάκης

Χαράλαμπος Τσαμάκης

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Χαράλαμπος Τσαμάκης γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Σπούδασε στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε το 2005.

Μετά την αποφοίτηση του, έκανε την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι Βαλαώρας Ευρυτανίας. Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Γενική Παθολογία στο ΓΝ Λευκάδας και ακολούθως ειδικεύθηκε στην Δερματολογία – Αφροδισιολογία στο Αττικό Νοσοκομείο.

Μετεκπαιδεύτηκε στη Παιδιατρική Δερματολογία στo Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στα νοσοκομεία St Mary’s Hospital και Birmingham Children’s Hospital. Εργάστηκε ως Επιμελητής Δερματολογίας (Consultant Dermatologist) στο Sunderland Royal Hospital το διαστημα 2015-2017 και στο Luton and Dunstable University Hospital την περίοδο 2017-2020.

Ο ιατρός συμμετέχει και παρακολουθεί τις επιστημονικές εξελίξεις της ειδικότητάς του στα σπουδαιότερα Ελληνικά και Διεθνή Δερματολογικά συνέδρια, όπου είναι και συχνός ομιλητής. Είναι ενεργό μέλος κλινικών ερευνών και επιστημονικών δημοσιεύσεων στον τομέα της Δερματολογίας.

Διατηρεί ιατρείο στο Αγρίνιο και ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας, της Αφροδισιολογίας, καθώς και της Παιδιατρικής Δερματολογίας. Αντιμετωπίζει καλοήθεις, προκαρκινικές και καρκινικές βλάβες του δέρματος με εφαρμογές κρυοθεραπείας, διαθερμίας και δερματοχειρουργικής. Επιπλέoν ειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία με ενέσιμες εφαρμογές, εμφυτευμάτων (fillers), μεσοθεραπείας, χημικών peelings, αλλά και στον τομέα των lasers, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας (ΕΔΑΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης (HDS), της Διεθνούς Εταιρείας Δερματοσκόπησης (IDS), του General Medical Council (GMC) της Μ.Βρετανίας, του European Association of Dermatology and Venereology (EADV) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Δερματολογίας (ESPD).Γνωρίζει Αγγλικά, Ισπανικά και Ολλανδικά.